NL team op bezoek bij Spikes

Op 11 juli mocht Honk- en Softbalvereniging Spikes aan de Sportpolderweg het Koninkrijk team heren softbal ontvangen. Het team komt uit het hele land zoals Hengelo, Alkmaar, Breda, Haarlem, Zwolle, Zeewolde en natuurlijk Nissewaard. Ze gebruiken velden die clubs beschikbaar stellen en die staan allemaal te trappelen om ze te mogen ontvangen. Niet alleen om te trainen maar onder leiding van coach Ben ten Pas was er ook een clinic voor de softbalspelers van HSV Spikes. Enthousiast verteld één van de deelnemers dat het prettig is om een nieuwe oefening te leren al zal het wel wat spierpijn opleveren.

Kristina Graafstal teammanager Koninkrijk team heren softbal prijst de mooie accommodatie bij Spikes. De velden liggen er mooi verzorgd bij (ondanks dat er nu weinig gespeeld is tot nu toe door Covid-19). Kleine groep vrijwilligers die zorgt voor goede ontvangst, waarbij het team alle faciliteiten mag gebruiken.

Dat de velden er zo mooi bijliggen is niet alleen te danken aan die vrijwilligers maar ook de gemeente Nissewaard levert een grote en zeer gewaardeerde bijdrage.

De dag werd beëindigd met een gezamenlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.