Resultaat Grote Clubactie 2016

Op 16 december vorig jaar togen onze onvolprezen voorzitter en ondergetekende naar het Grote Clubactie Feest, waar wij de cheque met de door jullie vergaarde opbrengst in ontvangst mochten nemen. Uiteindelijk is dit een mooi bedrag geworden, waar de club jullie weer oneindig dankbaar voor is.
Deze actie levert ook een aantal prijswinnaars op binnen onze club, eenmaal onder de senioren en eenmaal onder de jeugdleden. De winnaars van dit jaar zijn:

Senioren: wenst anoniem te blijven en geeft zijn prijs terug aan de vereniging, met een totaal van 105 verkochte loten
Jeugdleden: Dantell Pinas, met een totaal van 30 verkochte loten.

Dantell Pinas 2015Voor Dantell hebben wij een leuke prijs klaar liggen, die we tijdens het Start of Season weekend zullen overhandigen.

Door 7 leden die meer dan 20 loten hebben verkocht zijn er vouchers verdiend, die zij bij de zaaltrainingen uitgereikt krijgen.

Ik wil jullie allemaal weer bedanken voor jullie inzet, om zo op een leuke manier geld voor onze club in te zamelen. Dit jaar doen we uiteraard weer mee, maar zal ik wat eerder laten weten dat de Grote Clubactie er weer aankomt, zodat iedereen ruim op tijd met de voorbereidingen kan beginnen.

Spoor je teamgenoten ook aan om mee te doen! Er zijn voor de jeugdleden veel prijzen te winnen door je aan te melden op de speciale kids website van de Grote Clubactie.

En senioren, van jullie verwacht ik dit jaar ook weer een geweldige inzet! Wist je dat er ook Superloten bestaan? Hier kun je bijvoorbeeld bij je baas, klanten of familie in 1 klap 50 loten verkopen.

We leggen de lat dit jaar weer hoger en gaan ervoor om boven de 1000 euro uit te komen!

Tot zover de Grote Clubactie van 2016, maar ik ben alweer bezig met 2017!

Sportieve groetjes,

Caroline Slotboom
coördinator Grote Clubactie

cheque 2016

Scroll naar boven