Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Dat kan! Spikes is altijd opzoek naar nieuwe leden in alle leeftijds categorieën.

Spikes is de enige honk- en softbalvereniging in de gemeente Nissewaard (Spijkenisse/Bernisse) en beschikt over een fantastisch mooi sportcomplex met een volwaardig honkbalveld, een softbalveld én een BeeBallveld. Wij zien u graag op onze velden deze mooi sport beoefenen!

Aanmelden kan alleen via het formele inschrijfformulier dat u hieronder kunt downloaden. Ook worden onderstaand de statuten en het Huishoudelijk Reglement (HR) ter download aangeboden. Met ondertekening van het inschrijfformulier gaat u impliciet accoord met deze documenten. Het ondertekende inschrijfformulier kunt u fysiek inleveren op de club, of digitaal in te sturen naar info@hsvspikes.nl

Je gaat het lidmaatschap aan per heel speelseizoen.
Het lidmaatschapsgeld bestaat uit twee delen en wordt per doorlopende automatische incasso geïncasseerd.
1: Bondscontributie
Dit bedrag wordt jaarlijks door de KNBSB (Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond) vastgesteld en wordt niet naar rato van de lidmaatschapsperiode bepaald. Dit betekent dat het bedrag altijd hetzelfde blijft, ongeacht wanneer in het jaar je lid wordt. Dit bedrag int de vereniging namens de bond en moet dus 100% aan de bond worden afgedragen. Deze contributie is leeftijdsgebonden.

2: Verenigingscontributie
Dit lidmaatschapsgeld wordt naar rato van het moment van lid worden bepaald (het aantal resterende maanden). Deze contributie is ook leeftijdsgebonden. Ieder derde (en volgend) lid uit hetzelfde gezin, wonende op hetzelfde adres, krijgt 50% korting op de reguliere verenigingscontributie (mits er tenminste één jeugdlid bij zit).

Bij inschrijving dient €30,00 inschrijfgeld te worden voldaan.

Download hier het inschrijfformulier.

Algemene informatie
Huishoudelijk Reglement
Statuten

Aanmelden

  Voornaam

  Achternaam

  Geslacht
  Man / JongenVrouw / Meisje

  Geboortedatum

  AUB het ondertekende inschrijfformulier als bijlage toevoegen.
  Zonder bestand kan dit formulier niet worden verzonden!