Opzeggen

Wat jammer dat je ons misschien gaat verlaten. We zien je natuurlijk liever blijven. Met het onderstaande formulier kun je je lidmaatschap bij HSV Spikes opzeggen. We horen wel graag wat de reden is van de opzegging. Wij stellen het op prijs om feedback te krijgen zodat we hier in de toekomst iets mee kunnen doen als dat nodig is.

De opzegging is pas definitief als deze schriftelijk is bevestigd door de secretaris. Bewaar deze bevestiging goed om eventuele discussies te vermijden. De automatische bevestiging die je krijgt na het invullen van onderstaand formulier geldt NIET als bevestiging!

Je kan het hele jaar opzeggen, maar het lidmaatschap eindigt pas aan het einde van het regelementair vastgestelde seizoen. Zoals bij de inschrijving is vermeld en zoals het ook in het Huishoudelijk Reglement staat ga je het lidmaatschap aan voor één (1) heel jaar. Je bent dan ook contributie verschuldigd tot het einde van het in het Huishoudelijk Reglement vastgestelde seizoen, ongeacht of je nog speelt of niet. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd schriftelijk of via de website is opgezegd én deze opzegging is bevestigd door de secretaris.

NB: als meerdere personen opzeggen moet het formulier voor ieder persoon afzonderlijk worden ingevuld!

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  Telefoonnummer

  E-mail

  Verzenden

  Scroll naar boven