Clubkleding

Alle spelers die competitie of toernooien spelen dienen formele clubkleding te hebben, waarbij eenduidigheid in een team van belang is.

Vanaf het seizoen 2015 is HSV Spikes geheel overgestapt naar een nieuwe kledinglijn. Onderstaand staat deze lijn exact beschreven. Afwijkende kleuren zijn NIET toegestaan, tenzij in overleg met bestuur een sponsor voor het hele team wordt gevonden.

De clubkleding kun je aanschaffen bij SSK. Via hun website is dit te bestellen. HSV Spikes heeft daar een eigen kledinglijn. Let bij het bestellen op de kleuren. Het Spikesuniform bestaat uit rode sokken, witte broek, rode riem, blauw ondershirt (mouwen) rood shirt en Spikespet.

De 2D cap verstrekt de vereniging aan NIEUWE leden die voor de eerste keer lid worden. Deze cap hoeft daarom niet door hen zelf te worden besteld.

In het clubhuis zijn altijd wel een paar pasmaten van de kledingstukken beschikbaar. Bestel wel op tijd, want de levertijd op sommige onderdelen is circa 6 weken! Eind december bestellen voor het volgende jaar is daarom een goed idee, zeker om de drukte voor te blijven.

In het Huishoudelijk Reglement staat het volgende over de clubkleding:

Artikel 2: kleding en logo

lid 1: clubkleuren

Vanaf verenigingsjaar 2015/2016 gelden de volgende kledingvoorschriften voor alle teams. De verenigingskleuren zijn royal blauw en rood. Het tenue bestaat uit: een witte broek, een rood bovenshirt (SLEEVELESS) met het club-embleem vol op de borst, een royal blauwe cap met clubembleem, rode kousen en een royal blauw ondershirt of met royal blauwe mouwen.

lid 2: verstrekking kleding/materiaal

De leden dienen de voorgeschreven kleding zelf via de vereniging aan te schaffen. Zij heeft hiervoor afspraken gemaakt met leveranciers. Alle speelmateriaal, waaronder knuppel, ballen, catcher benodigdheden, scheidsrechter materiaal, worden door de club in bruikleen geleverd.

lid 3: sponsoring

Bij uitzondering kan het bestuur per geheel team de tenuevereisten tijdelijk aanpassen, in geval zich een speciale sponsor meldt. Zulks maximaal voor de duur van de sponsoring.

lid 4: verplichte kledingdracht

Tijdens wedstrijden dienen de spelers én coaches in het voorgeschreven clubtenue gekleed te zijn en in geval van afwijkende afspraken (lid 3), dient het gehele team in hetzelfde tenue gekleed te zijn.

Spikesshirt
witte broek
ondershirt navyblauw
rode riem
rode sokken
Spikescap op maat
Spikescap verstelbaar
Spikes jack (niet verplicht)
Scroll naar boven