Pre-world Championship Zeisterslot Tournament

Ontmoet de wereldkampioenen Softbal op 8 en 9 juni in Zeist.
HSV Phoenix organiseert voor de 36e keer HET Internationale Heren Fastpitch Softbal toernooi van Nederland. Op 8 en 9 juni (Pinksteren) strijden de nationale teams van Zuid-Afrika, wereldkampioen NieuwZeeland, Nederland, Japan, Denemarken en Australiƫ om de ZST bokaal.

Het belooft een groot softbalfeest te worden op Sportpark Blikkenburg in Zeist. Kom genieten van de laatste voorbereidende wedstrijden voor het WK in Tsjechiƫ. Alle teams staan op scherp.
Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Speel met je vriendjes, vriendinnetjes of teamgenoten, in een team van 5 tegen 5 een spelletje Baseball 5, begeleid door mensen van de KNBSB. Laat ook eens meten hoe hard je nu eigenlijk kunt rennen, gooien en slaan.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Er zijn verschillende stands op het Ball Park waar je heerlijk eten en drinken kunt kopen. Wil je zeker van deelname aan de heerlijke BBQ van de grote Smoker op zaterdag, plaats dan je bestelling op de website.

Routebeschrijving, teaminformatie etc. zijn te vinden op onze FaceBookpagina en op de ZST Website We zien jullie graag op 8 en/of 9 juni op het Filosofenlaantje 7, Zeist. Kom naar het GRATIS toegankelijke Zeister Slot Tournament (ZST).

Het wedstrijdschema voor het ZST is als volgt:

Scroll naar boven