Training pupillen en aspiranten vanmorgen

Vanmorgen was het weer tijd voor de zaaltrainingen van de pupillen en aspiranten van HSV Spikes! De spelers gingen weer vol enthousiasme de zaal in om hun skills te verbeteren.

Onze pupillen en aspiranten zijn hard bezig met het verbeteren van hun honk- en softbalkwaliteiten en de zaaltrainingen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ze krijgen de kans om te oefenen met gooien, vangen en slaan en om te werken aan hun behendigheid en snelheid op het veld.

De pupillen en aspiranten werden begeleid door onze ervaren coaches. Zij namen de tijd om iedereen persoonlijk te begeleiden en te corrigeren, waardoor de spelers nog beter konden presteren.

De energie en motivatie was aanstekelijk en het was leuk om te zien hoe de spelers samenwerkten. Het was duidelijk dat ze vol passie zijn voor honk- en softbal en dat ze dit op een hele enthousiaste manier uitdragen.

Wij zijn trots op onze jonge pupillen en aspiranten en we kijken uit naar de volgende zaaltraining. Keep up the good work, spelers! Tot volgende keer!

Training aspiranten
Training aspiranten
Training aspiranten
Training pupillen

Training pupillen
Scroll naar boven