Unieke World Baseball Classic watchparty in Corendon bioscoop

Bericht van honkbalsoftbal.nl

De World Baseball Classic staat voor de deur en jij kunt tijdens dit WK Honkbal de wedstrijd tussen Taiwan en Team Kingdom of the Netherlands live bekijken in de Cinema van het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel.

Op 11 maart wordt deze wedstrijd in samenwerking met Taco Mundo en Corendon live uitgezonden in de bioscoop van het hotel. Alle opbrengsten van de kaartverkoop zullen gedoneerd worden aan het Kingdom Talentfonds. Het Kingdom Talentfonds biedt alle talenten binnen het Koninkrijk een toekomst en maakt de stap naar het Talent Team NL honkbal & softbal programma mogelijk.

Bij aankoop van een ticket maak je bovendien kans op een gratis overnachting in een van de luxe suites van het Corendon hotel! Kan je niet wachten en wil je meteen een homerun slaan? Corendon biedt tegen een gereduceerde prijs een aantal kamers ter beschikking, ook deze opbrengsten zullen gedoneerd worden aan het Kingdom Talentfonds! Waar wacht je nog op?

Naast de heerlijke versnaperingen (frisdrank, popcorn, Nachos with Salsas en Churros met dip van Taco Mundo) hebben we ook leuke verrassingen en kun je gratis parkeren. Daarnaast zal niemand minder dan oud-internatonal Kalian Sams aanwezig zijn!

Supporten we samen Team Kingdom of the Netherlands op zaterdag 11 maart?
Wacht niet te lang… Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Overige info:
Kosten: € 25,- per ticket
Looptijd: 3 à 4 uur
Aanvang: 11:30
Start wedstrijd: 12:00

Koop je kaart(en) nu via deze link!

Scroll naar boven