Eerste wedstrijd van het seizoen voor de pupillen is een feit

Namens Marvin Goedegebuur (coach pupillen):

Allereerst alle lof voor HV&SV Schiedam voor het idee om de jongste jeugd om te roepen en op te laten komen met ouders of verzorgers, in plaats van het eerste team. Een geweldige ervaring voor de kinderen om dit een keer mee te maken! Het zonnetje maakte deze dag compleet om de eerste wedstrijd van het seizoen te spelen. Alle kinderen stonden te trappelen om het seizoen te starten, voor sommigen zelfs de eerste wedstrijd die zij ooit speelden. De wedstrijd startte met een kleine voorsprong voor Spikes in de eerste paar innings en het team wist dit lang vast te houden. In de 4e inning wist de tegenstander echter door te breken en de voorsprong over te nemen. Deze gaven zij niet meer weg in de laatste inning en daarmee werd het seizoen gestart met een 8-4 nederlaag voor het U12 team van HSV Spikes. Ondanks het eindresultaat was het een spannende wedstrijd en hebben de kinderen er alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen. 

Scroll naar boven