60-jarig bestaan van Spikes

Beste leden,

Dit jaar bestaat onze vereniging alweer 60 jaar! Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leden die willen helpen om dit jubileumfeest te organiseren.

Op dinsdag 23 mei om 19:30 uur willen we graag een brainstormsessie houden waarbij we idee├źn kunnen uitwisselen en plannen kunnen maken. We nodigen dan ook iedereen uit die wil meehelpen om op deze dag naar de club te komen.

Ben jij creatief, organisatorisch sterk of gewoon heel enthousiast en wil je meehelpen om van het 60-jarig bestaan van HSV Spikes een geweldig feest te maken? Geef je dan op via de mail: bestuur@hsvspikes.nl.

We hopen op veel aanmeldingen en kijken uit naar een geweldige jubileumviering!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van HSV Spikes

Scroll naar boven