Herman Smit jeugdtoernooi een groot succes!

Het Herman Smit Jeugdtoernooi van 2023, georganiseerd door HSV Spikes, was een groot succes. Het toernooi, vernoemd naar de gepassioneerde en toegewijde Herman Smit, bracht jeugdteams samen voor een dag vol honkbalplezier. Dit jaar viel het toernooi samen met de viering van ons 60-jarig jubileum. Na afloop van het toernooi vond er nog een gezellig feest plaats in de kantine van onze club. We willen via deze weg alle deelnemers en vrijwilligers van harte bedanken voor het tot een succes maken van deze dag!

Speciale dank aan de sponsors:

  • Tehmur Toko, Lavasweg, Hoogvliet
  • Shahbadam supermarkt, Oude wal, Hoogvliet
  • Supermarkt Hayat, Binnenban, Hoogvliet
  • Toko Mi dushi, Oude wal, Hoogvliet
  • Van de Spelt Flowers, Oude wal, Hoogvliet
  • Bakkerij Smeets, Spijkenisse
  • Sligro, Spaanse polder, Rotterdam

En aan de band tijdens het feest: No Warning!

Foto’s:

Scroll naar boven