Vrijwilligers voor de kantine gezocht!

Beste leden, ouders en verzorgers,

Wij zijn Rick en Valery Schellenboom, dit jaar zullen wij het stokje overnemen van Piet en Petra en het kantinebeheer op ons nemen. Zoals jullie weten kan een vereniging niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij hard op zoek naar jullie!! Wij zouden graag van elk team 1 of 2 aanspreekpunten willen hebben. Wij willen een overzicht maken met alle thuiswedstrijden en wie die dag de kantine draait. Het liefst met zijn twee├źn, dit ivm de keuken. Tijdens de trainingen van de jeugd zou het fijn zijn als er ook iemand staat. Wij weten, dat dit niet altijd haalbaar zijn. We kunnen niemand verplichten, maar als we allemaal een keer achter de bar staan komen we al een heel eind. Wij zullen begin van het seizoen de trainingen afgaan om iedereen wegwijs te maken in de kantine. Oftewel een kleine cursus. Wij willen een vrijwilligerspoule maken die het leuk vinden om te helpen bij evenementen op de club en de avondwedstrijden van de senioren.

Lijkt je dit leuk, dan mag je Valery een appje sturen op 0610631442. Hebben jullie nog vragen stel ze gerust. We hopen er een leuk en gezellig seizoen van te maken.

Groetjes,

Rick en Valery

Scroll naar boven