Nieuws

Actueel nieuws

 • Sponsorloop

  Dit is Jayden van de U12, hij is als enige bikkel afgelopen zondag naar de sponsorloop gekomen voor “de Ola ijsjesvriezer”.
  We zijn supertrots op hem, samen met de spelers van de U21 heeft hij 6 rondjes om het gehele softbalveld gelopen.

 • Geslaagd Bedrijvensoftbaltoernooi bij HSV Spikes afgelopen Hemelvaartsdag!

  Wat een heerlijke dag was het op Hemelvaartsdag bij HSV Spikes! De zon scheen, de lucht was blauw en het bedrijvensoftbaltoernooi was een groot succes.

  Met leuke teams die het tegen elkaar opnamen, was het veld gevuld met competitie en gezelligheid. Van spectaculaire hits tot hilarische bloopers, er was genoeg te zien en te beleven.

  Achter de schermen werkten onze geweldige vrijwilligers keihard om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Ze verdienen een staande ovatie voor al hun inzet en toewijding!

  Bedankt aan alle deelnemende teams voor jullie enthousiasme en sportiviteit. En natuurlijk ook een grote dank aan alle supporters die langs de lijn stonden om aan te moedigen.

  Het bedrijvensoftbaltoernooi van HSV Spikes was weer een dag om niet te vergeten. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

  Teams:

  Poule A:

  Bungenaar
  The Inglorius Batters
  The One Hit Blunders
  Slappe knuppels

  Poule B:

  The Legends
  The Olli’s
  Het Andere Veld
  The Penta Hitters

  Uitslag:

  1e plaats: The Olli’s
  2e plaats: The one hit blunders
  3e plaats: The legends
  4e plaats: The inglorius batters

  Foto’s:

 • Wolthuis Rioolservice sponsort HSV Spikes!

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat Wolthuis Rioolservice een nieuwe sponsor is van HSV Spikes! Deze bijdrage is een grote steun voor onze vereniging. Bedankt, Wolthuis Rioolservice, voor jullie support

  https://www.wolthuisrioolservice.nl/

 • Meld je team aan voor bedrijvensoftbaltoernooi!
 • Vrijwilligers voor de kantine gezocht!

  Beste leden, ouders en verzorgers,

  Wij zijn Rick en Valery Schellenboom, dit jaar zullen wij het stokje overnemen van Piet en Petra en het kantinebeheer op ons nemen. Zoals jullie weten kan een vereniging niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij hard op zoek naar jullie!! Wij zouden graag van elk team 1 of 2 aanspreekpunten willen hebben. Wij willen een overzicht maken met alle thuiswedstrijden en wie die dag de kantine draait. Het liefst met zijn tweeën, dit ivm de keuken. Tijdens de trainingen van de jeugd zou het fijn zijn als er ook iemand staat. Wij weten, dat dit niet altijd haalbaar zijn. We kunnen niemand verplichten, maar als we allemaal een keer achter de bar staan komen we al een heel eind. Wij zullen begin van het seizoen de trainingen afgaan om iedereen wegwijs te maken in de kantine. Oftewel een kleine cursus. Wij willen een vrijwilligerspoule maken die het leuk vinden om te helpen bij evenementen op de club en de avondwedstrijden van de senioren.

  Lijkt je dit leuk, dan mag je Valery een appje sturen op 0610631442. Hebben jullie nog vragen stel ze gerust. We hopen er een leuk en gezellig seizoen van te maken.

  Groetjes,

  Rick en Valery

Scroll naar boven