Nieuws

Actueel nieuws

 • KNBSB Bondsbestuur treedt af

  Van KNBSB website.

  22 maart 2023

  Het voltallige Bondsbestuur van de KNBSB heeft besloten af te treden. Interne spanningen binnen het bestuur liggen aan het besluit ten grondslag. De beslissing wordt tijdens het voorjaarscongres officieel, tot die tijd is het bestuur demissionair.

  Er is gedurende het jaar 2022 een aantal keren binnen het bestuur geëvalueerd en specifiek stilgestaan bij de effectiviteit van de onderlinge samenwerking en de samenwerking met de directie. Dit gebeurde onder meer naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom de functie van de Technisch Directeur.

  In december hebben de eerder genoemde evaluaties geleid tot spanningen binnen het bestuur. Met ondersteuning van de Commissie van Toezicht is gezocht naar een oplossing. Helaas heeft dit niet geleid tot een werkbare situatie en als gevolg van de ontstane situatie leggen alle bestuursleden per voorjaarscongres 2023 hun functie neer. Tot die tijd is het bestuur demissionair.

  De leden worden tijdens het voorjaarscongres opgeroepen kandidaten aan te dragen voor een nieuw te vormen bestuur. Tevens gaan directie en Commissie van Toezicht zoeken naar kandidaat bestuursleden. De vacatures zullen binnenkort op de KNBSB website en communicatiekanalen worden gepubliceerd.

  Ingevolge de richtlijnen van NOC*NSF dient het bestuur van een sportbond per 2024 voor maximaal 70% te bestaan uit personen van hetzelfde geslacht.

  Voor vragen betreffende dit bericht kunt u zich wenden tot Algemeen Directeur, Stefaan Eskes

 • 9e Herman Smit jeugdtoernooi 7 okt 2023

  Op zaterdag 7 oktober vindt het 9e Herman Smit jeugdtoernooi plaats bij HSV Spikes. Dit is een toernooi voor alle jeugdteams: Pupillen (U12), Aspiranten (U15) en Junioren (U21).

  Deze dag worden er verschillende wedstrijden gespeeld door de jeugdteams. Daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals een springkussen en schminken en na afloop patat met een kroket of frikandel voor kids van de deelnemende teams!

  Bezoekers zijn meer dan welkom en de toegang is gratis!

 • Bedrijvensoftbaltoernooi 18 mei 2023

  Donderdag 18 mei a.s. (Hemelvaartsdag) is het zover. Het bedrijvensoftbaltoernooi vindt dan weer plaats bij HSV Spikes! Er zijn al heel wat teams die zich hebben opgegeven om mee te doen. Het inschrijfgeld is 85 euro per team en deelname aan de BBQ kost 10 euro per persoon.

  Aanvang toernooi: 10 uur.

  Geef je team op via toernooicommissie.hsvspikes@gmail.com

  Je kunt als bezoeker uiteraard ook alleen met de bbq meedoen. Laat even weten of je mee wil doen met de BBQ en met hoeveel personen via toernooicommissie.hsvspikes@gmail.com

  We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken tijdens deze dag. Vind je het leuk om te helpen? Geef je dan op via toernooicommissie.hsvspikes@gmail.com

 • Wedstrijd WBC kijken op de club!

  Aanstaande zondag speelt Nederland tegen Italië in op het World Baseball Classic! Om deze spannende wedstrijd te bekijken, nodigen wij je uit om naar ons clubgebouw te komen. We kunnen dan met z’n allen op een groot scherm naar de wedstrijd kijken. De wedstrijd begint om 12 uur. Vanaf 11.45 uur ben je van harte welkom.

  Zondag 12 maart 2023 vanaf 11.45 uur

 • Unieke World Baseball Classic watchparty in Corendon bioscoop

  Bericht van honkbalsoftbal.nl

  De World Baseball Classic staat voor de deur en jij kunt tijdens dit WK Honkbal de wedstrijd tussen Taiwan en Team Kingdom of the Netherlands live bekijken in de Cinema van het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel.

  Op 11 maart wordt deze wedstrijd in samenwerking met Taco Mundo en Corendon live uitgezonden in de bioscoop van het hotel. Alle opbrengsten van de kaartverkoop zullen gedoneerd worden aan het Kingdom Talentfonds. Het Kingdom Talentfonds biedt alle talenten binnen het Koninkrijk een toekomst en maakt de stap naar het Talent Team NL honkbal & softbal programma mogelijk.

  Bij aankoop van een ticket maak je bovendien kans op een gratis overnachting in een van de luxe suites van het Corendon hotel! Kan je niet wachten en wil je meteen een homerun slaan? Corendon biedt tegen een gereduceerde prijs een aantal kamers ter beschikking, ook deze opbrengsten zullen gedoneerd worden aan het Kingdom Talentfonds! Waar wacht je nog op?

  Naast de heerlijke versnaperingen (frisdrank, popcorn, Nachos with Salsas en Churros met dip van Taco Mundo) hebben we ook leuke verrassingen en kun je gratis parkeren. Daarnaast zal niemand minder dan oud-internatonal Kalian Sams aanwezig zijn!

  Supporten we samen Team Kingdom of the Netherlands op zaterdag 11 maart?
  Wacht niet te lang… Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

  Overige info:
  Kosten: € 25,- per ticket
  Looptijd: 3 à 4 uur
  Aanvang: 11:30
  Start wedstrijd: 12:00

  Koop je kaart(en) nu via deze link!

Scroll naar boven