Nieuws

Actueel nieuws

 • Vrijwilligers voor de kantine gezocht!

  Beste leden, ouders en verzorgers,

  Wij zijn Rick en Valery Schellenboom, dit jaar zullen wij het stokje overnemen van Piet en Petra en het kantinebeheer op ons nemen. Zoals jullie weten kan een vereniging niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij hard op zoek naar jullie!! Wij zouden graag van elk team 1 of 2 aanspreekpunten willen hebben. Wij willen een overzicht maken met alle thuiswedstrijden en wie die dag de kantine draait. Het liefst met zijn twee├źn, dit ivm de keuken. Tijdens de trainingen van de jeugd zou het fijn zijn als er ook iemand staat. Wij weten, dat dit niet altijd haalbaar zijn. We kunnen niemand verplichten, maar als we allemaal een keer achter de bar staan komen we al een heel eind. Wij zullen begin van het seizoen de trainingen afgaan om iedereen wegwijs te maken in de kantine. Oftewel een kleine cursus. Wij willen een vrijwilligerspoule maken die het leuk vinden om te helpen bij evenementen op de club en de avondwedstrijden van de senioren.

  Lijkt je dit leuk, dan mag je Valery een appje sturen op 0610631442. Hebben jullie nog vragen stel ze gerust. We hopen er een leuk en gezellig seizoen van te maken.

  Groetjes,

  Rick en Valery

 • Black Friday shoppen?

  Ga je deze week nog wat bestellen voor Black Friday? Denk dan ook aan de club. Als je bestelt via een sponsorklik-link dan krijgt de club een percentage van je aankoopbedrag. Kost jou niks, ook geen moeite. Via de link kom je gewoon in de webshop van jouw keuze en kun je op de normale manier bestellen. Kijk voor de deelnemende webshops op: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2854&ref=banner&cn=nl&ln=nl

 • HSV Spikes brengt hoogste softbalniveau vol vertrouwen terug in Spijkenisse!

 • Dronebeelden 60 jarig jubileumweekend

  Hieronder ziet u de dronebeelden van ons 60 jarig jubileumweekend.

 • Foto’s homerun-derby

  Op de zondag van ons jubileumweekend (8 oktober) vond er ook nog een homerun-derby plaats. Hieronder de foto’s:

Scroll naar boven