Nieuws

Actueel nieuws

  • Pubquiz

    Afgelopen zaterdagavond was een groot succes bij HSV Spikes met onze spetterende pubquiz! We hadden een geweldige opkomst en de teams hebben gestreden om de felbegeerde titel. Een speciale dank aan alle deelnemers:

    Dame Blanche (Marcel)
    Rick (Hellevoet Athletics)
    Dubbelzinnige dodo’s (Richard)
    Hoodies (Karin)
    Quizkipedia (Nathan)
    Oempaloempa’s (Valery)


    Het was een spannende strijd, vooral tussen Quizkipedia en Hoodies, die gelijk eindigden. Een shootoutvraag bepaalde uiteindelijk dat de Hoodies wonnen.

    En natuurlijk een grote dank aan onze fantastische quizmaster Wilfred, die de avond in goede banen heeft geleid.

    Het was een avond vol lachen, spannende momenten en vooral veel plezier. Bedankt voor jullie enthousiasme en we kijken uit naar de volgende editie! 🎉🧠🍻 #Pubquiz #HSVSpikes #Succes #Gezelligheid #Teams

  • Sponsorloop

    Dit is Jayden van de U12, hij is als enige bikkel afgelopen zondag naar de sponsorloop gekomen voor “de Ola ijsjesvriezer”.
    We zijn supertrots op hem, samen met de spelers van de U21 heeft hij 6 rondjes om het gehele softbalveld gelopen.

  • Geslaagd Bedrijvensoftbaltoernooi bij HSV Spikes afgelopen Hemelvaartsdag!

    Wat een heerlijke dag was het op Hemelvaartsdag bij HSV Spikes! De zon scheen, de lucht was blauw en het bedrijvensoftbaltoernooi was een groot succes.

    Met leuke teams die het tegen elkaar opnamen, was het veld gevuld met competitie en gezelligheid. Van spectaculaire hits tot hilarische bloopers, er was genoeg te zien en te beleven.

    Achter de schermen werkten onze geweldige vrijwilligers keihard om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Ze verdienen een staande ovatie voor al hun inzet en toewijding!

    Bedankt aan alle deelnemende teams voor jullie enthousiasme en sportiviteit. En natuurlijk ook een grote dank aan alle supporters die langs de lijn stonden om aan te moedigen.

    Het bedrijvensoftbaltoernooi van HSV Spikes was weer een dag om niet te vergeten. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

    Teams:

    Poule A:

    Bungenaar
    The Inglorius Batters
    The One Hit Blunders
    Slappe knuppels

    Poule B:

    The Legends
    The Olli’s
    Het Andere Veld
    The Penta Hitters

    Uitslag:

    1e plaats: The Olli’s
    2e plaats: The one hit blunders
    3e plaats: The legends
    4e plaats: The inglorius batters

    Foto’s:

  • Wolthuis Rioolservice sponsort HSV Spikes!

    We zijn verheugd om aan te kondigen dat Wolthuis Rioolservice een nieuwe sponsor is van HSV Spikes! Deze bijdrage is een grote steun voor onze vereniging. Bedankt, Wolthuis Rioolservice, voor jullie support

    https://www.wolthuisrioolservice.nl/

  • Meld je team aan voor bedrijvensoftbaltoernooi!
Scroll naar boven