Nieuws

Actueel nieuws

 • Honk- en softbalvereniging Spikes 60 jaar JubileumEvent

  🥎🏟️

  📢 Oproep aan alle (oud) leden van honk- en softbalvereniging Spikes! 🥎🏟️ De club bestaat dit jaar 60 jaar en we nodigen jullie graag uit voor ons jubileumevenement op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023.

  Op zaterdag organiseren we o.a. een driekamp voor de jeugdteams. In de avond is er een feestavond voor iedereen, om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. 🎉

  Op zondag wordt een homerun-derby gehouden, waarbij we jullie aanmoediging, enthousiasme en wellicht deelname goed kunnen gebruiken. Kom gezellig langs en vier samen met ons dit bijzondere jubileum!

  Het volledige programma voor het weekend zal binnenkort op de website www.hsvspikes.nl
  Instagram en op Facebook vermeld worden. Houd deze kanalen in de gaten voor updates!

 • HSV Spikes nu ook te volgen op Instagram

  Om ons bereik te vergroten zijn wij vanaf nu ook te volgen op Instagram! Klik op deze link om naar ons profiel te gaan.

 • Ballenactie: De teller staat inmiddels op 93,5 ballen!

  Help je mee met het slotoffensief voor onze Ballenactie? Doneer een bal aan HSV Spikes en maak kans op een schoenenbon t.w.v. €100!

  Heb je nog niet gedoneerd of wil je nog een keer doneren? We zouden je heel erg dankbaar zijn! Doneren? Ga naar deze link.

 • Kom je ook honk- of softballen bij HSV Spikes?

  Bij HSV Spikes zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden! We hebben teams voor alle leeftijden. Of je nou ervaren bent of nog nooit gespeeld hebt, bij HSV Spikes is iedereen welkom. Lijkt het je leuk om na je vakantie eens te proberen of honk- of softbal iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proeftraining via deze link.

 • Heb jij al een bal gedoneerd?

  Heb jij al een bal gedoneerd aan HSV Spikes? Op dit moment staat de teller op 76 ballen! Help je mee? www.ballenactie.nl/hsvspikes

Scroll naar boven