Steun HSV Spikes via SponsorKliks

Sponsor HSV Spikes gratis!

Gratis onze club sponsoren? Dat kan! Via SponsorKliks kun je HSV Spikes sponsoren bij vrijwel al je online aankopen; van het bestellen van een pizza via Thuisbezorgd.nl, het kopen van boeken bij Bol.com en het reserveren van een restaurant via Dinnersite.nl tot aan het boeken van een vakantie via Expedia.nl. En zelfs met het versturen van een kaartje via Greetz.nl kun je de club gratis sponsoren!

Als je via Sponsorkliks je online aankopen doet, gaat een percentage van het aankoopbedrag rechtstreeks naar de clubkas van HSV Spikes. En buiten één klik op de knop kost het jullie niets extra’s! Heel veel bekende webwinkels zoals Hema, Zalando en Wehkamp werken met SponsorKliks samen. Kijk onderaan de pagina voor een volledig overzicht van alle partners.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie aan SponsorKliks voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van HSV Spikes gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert HSV Spikes hier direct van. Dat willen we toch allemaal?!

Gratis sponsoren?
In plaats van rechtstreeks naar de website van je keuze te gaan, klik je nu op de banner van SponsorKliks (die kun je hieronder vinden en op onze homepage) en kies je vervolgens de webwinkel waar je een bestelling wilt plaatsen. Daarna kun je gewoon op de normale manier verder winkelen en hoef je niets extra’s meer te doen. Er is namelijk al geregistreerd dat je via SponsorKliks gekomen bent. Zo simpel is het!

Help de club en bestel voortaan via SponsorKliks! Op deze simpele manier kunnen we met z’n allen een leuk bedrag ophalen, wat HSV Spikes momenteel goed kan gebruiken! En zeg het voort. Ook vrienden, familie en kennissen die HSV Spikes een warm hart toedragen kunnen helpen.

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Een overzicht van alle partners:

 

Scroll naar boven