Bedrijvensoftbaltoernooi 2023 groot succes!

We kunnen terugblikken op een geweldig bedrijvensoftbaltoernooi dat plaatsvond op afgelopen Hemelvaartsdag. Met stralend weer, enthousiaste teams en een succesvolle BBQ na afloop was het een dag vol plezier en sportiviteit.

Op deze mooie dag kwamen verschillende teams samen op onze velden om te strijden in een spannend softbaltoernooi. De teams waren vol energie en enthousiasme. Er werden leuke wedstrijden gespeeld. De spelers werkten goed samen en hadden veel plezier in het spel.

Na een intensieve dag vol sportieve inspanningen was het tijd om te ontspannen en te genieten van een gezellige BBQ. Onder het genot van lekker eten konden de deelnemers ontspannen en bijpraten. Het was een perfecte manier om de dag af te sluiten en na te genieten van de sportieve prestaties.

Het bedrijvensoftbaltoernooi bij HSV Spikes was een groot succes dankzij de inzet en het enthousiasme van alle teams en de vrijwilligers. We willen graag alle deelnemende teams en de vrijwilligers bedanken voor hun sportiviteit en positieve bijdrage aan deze geweldige dag. Het toernooi zal zeker een jaarlijks terugkerend evenement blijven, waar iedereen naar uitkijkt.

We hopen jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor nog meer spannende softbalwedstrijden, plezier en gezelligheid. Blijf onze website in de gaten houden voor updates en informatie over toekomstige evenementen.

Scroll naar boven