Arjan Baanen speelt mee in The Legends Game bij Neptunus

Als onderdeel van de viering van het 80-jarig jubileum van Neptunus zal onze Arjan Baanen, een gerespecteerde werper met een indrukwekkende carrière, schitteren op het Legends Game-podium. Dit bijzondere evenement markeert niet alleen een mijlpaal voor Neptunus, maar is ook een eerbetoon aan Arjans onschatbare bijdrage aan onze club.

Met zijn jarenlange toewijding en indrukwekkende vaardigheden heeft Arjan zijn naam gevestigd als een werper van topklasse. Hij heeft teams vertegenwoordigd in Nederland, België en Tsjechië, evenals het Nederlandse nationale team, waar hij zijn land met trots heeft vertegenwoordigd op internationale toernooien. Bovendien heeft Arjan met verschillende teams Europese succes ervaren, waardoor hij zijn kwaliteiten op het hoogste niveau kon laten zien.

De Neptunus Legends Game biedt Arjan de gelegenheid om zijn talenten te tonen aan het publiek. Het evenement, dat de beste spelers uit de geschiedenis van honk- en softbal uit de regio samenbrengt, is een eerbetoon aan de sport en een viering van Neptunus’ 80-jarige bestaan. Arjan zal deelnemen aan dit unieke moment en zijn werptechniek demonstreren naast andere legendarische spelers.

De Legends Game belooft een spektakel te worden waar fans zullen samenkomen om te genieten van de vaardigheden en de passie van Arjan en zijn medespelers.

De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 30 juni om 19.30 uur bij Neptunus. Kom je ook kijken?

Scroll naar boven